Kom med på Fotoshoot 📸

Næste event bliver i august eller september 2020

Er du vild med at tage billeder og personlig styling. Kan du lide at stå både bagved og foran kameraet. Kom med sistie på fotoshoot.
En dag med foto, smykker, veninder, sjov, cafe og selvfølgelig en lækker goodibag.
Få taget en masse fede stylingbilleder med sistie smykker på en fed location.

Næste event bliver i august/september 2020 i København. Der er rift om pladserne, så er du interesseret, kan du allerede nu skrive dig op.
Ca. 14 dage før eventet bliver der trukket lod om pladserne og eventet er gratis for deltagerne.

Udfyld med dit navn og email og Klik på "TILMELD" herunder.

Vi glæder os rigtig meget til en kreativ dag i selskab med dig og de andre ladies.

Afholdte fotoshoots

Søndag d. 28. juni 2020

Pigernes oplevelse 💙

“Dagen forløb sig super fint. Jeg synes, i havde meget tjek på det hele og styr på, hvad der skulle ske. Jeg følte mig tryg og kunne hygge mig rigtig meget, når nu der var så meget styr på det hele!”

"Det bedste ved dagen var, at folk ikke var generte og åbne for justeringer. Både teamet og pigerne var klar på det hele. Det gjorde stemningen rar, og det hele virkede professionelt."

“Dagen levede op til mere end forventningerne! Det var sådan en god dag. Bedre kunne den vist ikke blive.”

“Jeg lærte en masse om hvordan professionelle billeder bliver taget og hvad man er på udkig efter når man tager de billeder. Jeg lærte også en masse skønne piger at kende på dagen.”


“For det første fik jeg et helt nyt fællesskab bestående af hårdt arbejdende kvinder og imødekommende, søde piger. Dét gjorde det meget nemmere at stå foran kameraet, da stemningen var så positiv og opmuntrende.”


“Det allerbedste var at style sig selv eller hjælpe de andre piger med styling og tage billeder med en professionel fotograf.”

Oktober 2019

Dit unikke look

Vi vil gerne have dig med på Fotoshoot, da vi elsker at blve inspireret af hvordan du vil sammensætte dine sistie smykker. Ved at mixe og matche smykkerne skaber du dit helt eget personlige look. 

Foto skills

Du behøver ikke at være god til at tage billeder, bare du er vild med smykker og kan lide at så foran et kamera. Vi finder en fed location. Det kan være i København eller et andet sted hvor vi finder en cool location.